Universidad Complutense de Madrid
E-Prints Complutense

IndexAuthor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 5.

Linacero de la Fuente, Rosario and Gallego Rodríguez, Francisco Javier and Callejas Hervás, Carmen and Arana Montes, María del Pilar and Beroiz, Beatriz and Cuñado Rodríguez, Nieves and Diez Sancho, Manuel and Espino Nuño, Francisco Javier and Figueiras Merino, Ana Margarita and González Sánchez, Mónica and Naranjo Pompa, Tomás and Ochando González, María Dolores and de la Peña Gómez, Alicia and Pradillo Orellana, Mónica and Rueda Muñoz de San Pedro, Julia and Santos Coloma, Juan Luis and Vega Melero, Juan Manuel and Barrios Díaz, José and de la Cruz Jiménez, Monica and Moreno Ortíz, María del Carmen (2016) Del color de los ojos al interior del genoma. Nuevas tecnologías aplicadas a la educación: una experiencia en la enseñanza de la Genética. [Proyecto de Innovación Docente]

Gallego Rodríguez, Francisco Javier and Cuñado Rodríguez, Nieves and Figueiras Merino, Ana Margarita and Benito Jimenez, César and Rueda Muñoz de San Pedro, Julia and Naranjo Pompa, Tomás and Diez Sancho, Manuel and de Arana Montes, María del Pilar and Callejas Hervás, Carmen and de la Peña Gómez, Alicia and González Sánchez, Mónica and Espino Nuño, Francisco Javier and Vega Melero,, Juan Manuel and Santos Coloma, Juan Luis and Beroiz Remírez, Beatriz and Muñoz Martín, Gloria and Barrios Díaz, José and Moreno Ortiz, María del Carmen and Linacero de la Fuente, M Rosario (2017) Del color de los ojos al interior del genoma. Nuevas tecnologías aplicadas a la educación: una experiencia en la enseñanza de la Genética. [Proyecto de Innovación Docente]

Sanchiz, África and Ballesteros, Isabel and Martín, A. and Rueda Muñoz de San Pedro, Julia and Martín Pedrosa, Mercedes and Diéguez, Carmen and Rovira, Mercè and Cuadrado Vives, María del Carmen and Linacero de la Fuente, Rosario (2017) Detection of pistachio allergen coding sequences in food products: A comparison of two real time PCR approaches. Food Control, 75 . pp. 262-270. ISSN 0956-7135

Sanchiz, África and Ballesteros, Isabel and Marqués, Eric and Diéguez, Carmen and Rueda Muñoz de San Pedro, Julia and Cuadrado Vives, María del Carmen and Linacero de la Fuente, Rosario (2018) Evaluation of locked nucleic acid and TaqMan probes for specific detection of cashew nut in processed food by real time PCR. Food control, 89 . pp. 227-234. ISSN 0956-7135

Sanchiz, África and Cuadrado Vives, María del Carmen and Diéguez, Carmen and Ballesteros, Isabel and Rodríguez, Julia and Crespo, Jesús F. and Cuevas, Natividad de las and Rueda Muñoz de San Pedro, Julia (2018) Thermal processing effects on the IgE-reactivity of cashew and pistachio. Food Chemistry, 245 . pp. 595-602. ISSN 0308-8146

This list was generated on Wed Aug 21 19:09:57 2019 CEST.